Bonita Tabitha de Casa Wolveson

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”1″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

 

Geboren 8 november 2006

Bonita Tabitha de Casa Wolveson. Tibby is haar roepnaam. Ze is geboren op 8 november 2006.

Met Tibby proberen we weer op te starten waar we eens geëindigd zijn.

Tibby heeft inmiddels de puppycursus, een cursus ringtraining doorlopen en haar gehoorzaamheid cursus A gedaan. Ook de gehoorzaamheid cursus B is met goed gevolg doorlopen. Tibby is gestart met GG beginners en heeft inmiddels een half diploma gehaald.

Tibby wil graag werken en gehoorzaam zijn en ook behendigheid gaat haar aardig af. Dit hebben we een poosje gedaan, ze had er wel plezier in, maar we zijn er onlangs weer mee gestopt. Ze is enorm vlug en soepel en kan springen als de beste.

Wat het showen betreft: ons dametje is natuurlijk een redelijk grote meid geworden en zo’n dag op de show vind ze helemaal niks. Zo nu en dan doen we nog eens een clubmatch, maar verder plagen we haar hier niet meer mee.

Tibby is een lieve driekleur teef, redelijk groot voor een sheltie maar wel in verhouding. Ze heeft een volledig goed gebit, haar oren tippen van nature en ze was bij de controle als pup vrij van PRA/CEA, ook bij de hercontroles was ze vrij, er zijn echter 2 haartjes distichiases waargenomen bij haar ene oogje. Ze heeft hier tot nu toe totaal geen hinder van.

Tibby is een zachtaardige dame vol liefde naar haar huisgenoten en een enkel familielid of goede kennis. Tegen vreemden is ze zeer terughoudend.

Tibby is leergierig, pikt alles snel op maar wat ze echt niet wil zal ze ook beslist niet doen.